Umforsgården. En fjällgård med anor från tidigt 1900-tal

Gården har tillräckligt med plats för det stora sällskapet men passar lika bra för små. Både privat uthyrning & konferens.
Samlas, njut och upplev!

En gård för fest, boende, möten, mat, konferens och välmående

Umforsgården har ett värmande lugn över sig. Gården byggdes under 1930 talet som skola och har sedan länge varit en samlingsplats för området och en mötesplats som portalen mot Norge och Mo i Rana. Gården är påbyggd och varsamt renoverad i flera steg. Här samlas släkt, vänner, företag, föreningar och grupper för att trivas och styrka sina inre band. Gården har en lång historia och knaket i golvet överröstas av spraket från brasan.

Förresten så började faktiskt Tärnabymarknaden här. Primitiva karuseller på gräsplanen och folk dansade och skrattade, tänk det gör de som är hos oss än idag. Vi tycker att du ska komma hit och se med egna ögon. På begäran lämnar vi gärna referenser.

VÄLKOMMEN HIT!

Bo hos oss.

Samlas i en stor och fin gård. Vi har 18+ bäddar och plats för extrasängar. Stora ytor och många rum. Öppenspis, altan, bastu med panorama, stor hall & många toaletter/duschar. Matsal, flera olika rum, tv rum, stort fullt utrustat storkök, bastu med relax och wifi.

På övervåningen finns 5 dubbelrum med 2×90:s sängar samt 2 rum med 3st 90:s sängar. I tornet finns bastu med plats för alla och med utsikt över riktiga fjäll.

 

STORA OCH SMÅ SÄLLSKAP

Både företag och privat.

Boka hela eller delar av Er konferens med oss. Vi skapar förutsättningarna och Ni har gården för Er själva. Arbeta ostört och kombinera med skoterturer, fiske, aktiviteter och utelunch. Avsluta med efterrätt & jacuzzi under bar himmel.

Gården erbjuder modern konferensutrustning och eget wifi-nätverk, vilket möjliggör digitalt arbete och kommunikation. Dagskonferenser eller längre upplägg. Enbart möteslokal eller flerdagsupplägg med helpension. Du bestämmer.

STORSLAGNA AKTIVITETER

Naturen runt knuten. Bokstavligt talat.

Nära till sommarfiske, isfiske, pimpling, skoterleder, skidbackar och den vilda fjällnaturen. 

Möjligheter till guidade turer, kock, hyra av skotrar, båt, fiskeutrustning mm. Lägg fram era önskemål så ska vi nog hitta en lösning!